Кадър БНТНаш политолог попиля Бойко Борисов и Слави Трифонов. Много често

...
Кадър БНТНаш политолог попиля Бойко Борисов и Слави Трифонов. Много често
Коментари Харесай

Политолог: Борисов е аналогов популист, Слави е популистът на дигиталното поколение

Кадър Българска национална телевизия

Наш политолог попиля Бойко Борисов и Слави Трифонов. Много постоянно забравяме, че изборите са завършек на един политически цикъл, те не са начало. Това е край, посредством който жителите споделят на политиците: „ Вие си свършихте работата “. Промяната не стартира с изборите, а с конституирането на новата власт. Сега следим отвращение да се постави завършек на остарелия цикъл. Това съобщи политологът Страхил Делийски.

Можем да влезем в режим на един безконечен край. В тази сива зона стават огромните безобразия, предизвести в " Панорама " по Българска национална телевизия той.

Движение за права и свободи е най-демонизираната партия в България. Сега те се пробват да влязат в нов облик, разяснява Александров.

Определен вид оферти могат да бъдат подкрепени без тази поддръжка да бъде мечтана. Всичко това е допустимо по силата на един огромен недостиг – върху какво би трябвало да бъде построено новото, изясни Делийски.

Бойко Борисов е типологически подобен с Румен Радев и Слави Трифонов. Това е един доста еластичен политик. При него има пристрастеност, съобщи Александров.

По думите на Делийски Борисов е аналоговият популист. „ Хората желаеха да видят политикът, който ще се оправи с неприятните. Слави Трифонов е популистът на цифровото потомство. Той не се бие, а притегля масите с микрофон. Ако погледнете политическите им стратегии им ще видите едно припокриване на 90%. Борисов не може да се саморазкаже към този момент. Това е конфликт на генерации, на изразност, на символика, само че няма конфликт всъщност “, посочи политологът, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР